Anda akan bekerja dengan pemimpin dunia dalam Peralatan Sokongan Penerbangan (Ground Support Equipment – “GSE”) untuk lapangan terbang dengan lebih 80+ pekerja yang meliputi KLIA, Penang, Johor Bharu, Kuching dan Kota Kinabalu.

Anda akan bekerja berpasukan dan belajar daripada pengalaman yang terbaik dalam perniagaan kami yanag bertahun-tahun. Bengkel kami akan membuka kunci potensi anda.

Anda akan menerima Latihan yang komprehensif dengan sokongan yang berterutan, Peralatan, Peralatan dan Baju Seragam yang juga disediakan, dan lain-lain. Anda akan menjadi sibuk! Terdapat pelbagai jenis kenderaan yang kami miliki dan perkhidmatan yang anda boleh mendapatkan pengalaman praktikal. Mentor yang sedia ada juga akan menemani anda setiap langkah.

Program Kursus
Anda akan belajar bagaimana untuk menyelenggara dan membaiki peralatan seperti tangga mudah alih, trak minyak dan makanan, traktor menunda pesawat, kenderaan APU dan kenderaan Syarikat.

Program latihan industri yang kami tawarkan:

• Sijil Kemahiran Malaysia – Juruteknik Jentera Berat Tahap 2 dan 3
• Diploma atau Sijil Mekanikal Automotif

 

Mengapa Menjadi Pekerja di TCR Malaysia

 


Pemain antarabangsa yang kuat

TCR adalah aktif di 5 benua dan 20 negara. Kami mempunyai lebih daripada 70 bengkel dan 1,300 pekerja. Kami adalah syarikat yang stabil dan terus berkembang setahun demi setahun. Untuk menyokong perkembangan ini, kami sentiasa mencari bakat baru. Adakah anda pakar dalam bidang anda? Di TCR kami menjamin bahawa anda boleh menggunakan kemahiran anda bagi setakat yang maksimum.


Kami percaya kepada anda

Kami sentiasa mahu mendapatkan yang terbaik daripada orang-orang kita. Di TCR anda boleh menjadi ahli dalam bidang anda. Kami menyokong pengetahuan dan memotivasi pekerja kami untuk sentiasa memajukan diri mereka. Kami menawarkan latihan yang sesuai dan juga cabaran.


Suasana kerja yang hebat

Kami serius apabila kami perlu, tetapi kita juga berseronok apabila kita boleh. Di TCR, kami menangani orang dengan nama peribadi mereka dan kami boleh bergantung pada satu sama lain. Kami bangga dengan kepelbagaian orang di syarikat kami dan kami sentiasa meletakkan kesamaan terlebih dahulu, tanpa mengira usia, jantina, latar belakang, budaya atau asal usul.


Faedah yang menarik

TCR mewujudkan persekitaran di mana seorang pakar melakukan yang terbaik. Itulah sebabnya kami menawarkan semua pekerja kami syarat pekerjaan yang terbaik: gaji yang berpatutan berdasarkan pengalaman dan kelayakan, waktu kerja yang menarik dan faedah tambahan seperti elaun makanan dan insurans.

 

Memohon di TCR

Hantar permohonan anda

Hebat! Anda berminat menyertai kami!
Memohon sekarang

Mari berjumpa satu sama lain

HR kami yang bertanggungjawab memilih dan mengambil pengenalan yang pertama

Untuk pusingan seterusnya

Bergantung pada fungsi yang anda gunakan, anda akan dijemput untuk temuduga dan penilaian yang mungkin

Kontrak anda

HR yang bertanggungjawab menyediakan kontrak anda

Selamat datang

Selamat datang ke TCR. Nikmatilah!